Den årliga blogglusten är här

Hur många år har jag nu sagt att jag vill väcka liv i bloggen igen? Bloggivern kommer visserligen rekordtidigt i år men visst har det blivit lite av en tradition att vid årsskiftet göra stora planer över hur jag ska få in bloggandet i mina rutiner. 

Orsaken till att detta år efter år inte blivit av har väl främst varit tidsbrist. Instagram går så mycket snabbare och når ut till fler. Jag har också varit osäker på hur jag ska skilja på blogginnehåll och instagraminnehålll, vad jag skriver på vilken plattform helt enkelt. 

Så nu är planen denna. Jag vill hålla instagram ganska långt vad det alltid har varit för mig - vad jag läser just nu, readathons jag deltar i eller ordnar och "här sitter jag ikväll med katten och läser"-inlägg. Bloggen tänker jag ska funka mera som ett tillägg där jag skriver längre bokrecensioner, kanske nån tagg, månadssammanfattningar (obs inte traditionella wrapups, för vissa månader läser jag inte ut en enda bok, mera typ hur månaden har gått) och läsplaner. 

På instagram kan man hålla utkik efter flaggan i vänstra hörnet som visar att inlägget även finns på bloggen, om man är intresserad att läsa utförligare text om inlägget i fråga. 

Hoppas att det ska börja kännas enkelt, givande och roligt att uppdatera här. Det var ju ändå här allt började för mig. Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Slutet på To Kill A Mockingbird och read alongen