Treat Yo Self Challenge 2020

Treat Yo Self är en utmaning jag har kört med de senaste åren där jag listar några punkter som jag skulle vilja pricka av under året. Kravet är att det inte ska kännas som ett måste utan det ska mera komma av sig själv + att vissa punkter kan vara såna som gör att jag tar tid för sånt jag vet jag mår bra av. Förra årets utmaning gick förvånansvärt bra fastän jag inte var nöjd med kvaliteten och kvantiteten böcker. Jag prickade då av 6 av 8 punkter.


2020 ska jag unna mig att:


 • Läsa en Harry Potter bok
 • Läsa en non-fiction
 • Avsluta en bok som blev påbörjad under 2019
 • Lyssna på en ljudbok
 • Läsa en läskig bok
 • Läsa en bok av en favoritförfattare
 • Avsluta en serie
 • Läsa en bok av en lokal författare

Deltar ni i några läsutmaningar i år ? 

Kommentarer

 1. Jag är med i Elzas Damma av 2020 där man ska läsa två böcker ur den egna hyllan varje månad :) Plus att jag ber sambon välja en tredje bok också varje månad. Så kanske antalet olästa sakta men säkert minskar :p. Sedan har jag nu i januari en liten utmaning med mig själv, skippar jag godis hela månaden så får jag köpa en bok jag verkligen vill ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. "hyllvärmar"-utmaningar e alltid intressanta att följa :D åh din januariutmaning är ju jättebra!

   Radera
 2. Jag har inte läst en enda Harry Potterbok, det känns ju väldigt märkligt. Jag har sett filmerna, men inte ens dem har jag sett allihop från början till slut. Det kanske får bli en utmaning för mig i år, att se alla filmerna och läsa åtminstone en av böckerna, på engelska eftersom jag har hela bokboxen på originalspråk men inte lyckats komma mig för att läsa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läser också HP för första gången som vuxen men har gillat dem jättemycket hittills! Började med första boken 2014 o näst på tur är nr5 så ungefär en per år brukar jag köra med. Bäst passar de kring jul tycker jag av nån orsak :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Att skriva i böcker - yay eller nej ?

Skugga och svalka av Quynh Tran