Heavy boots

Ibland blir livet inte som man tänkt sig. Det är med tunga skor som jag tar nästa steg i livet. Steget mot skilsmässa och flytt från det gemensamma hemmet. 

Så det är orsaken till den ofrivilliga blogg- och läspausen. Idag mår jag bra, försöker hålla mig upptagen med annat (jag har allt att tacka RuPaul's Drag Race som är meningen med livet) men genast jag sätter mig ner för att läsa får jag panikkänslor. Så jag har accepterat att böckerna får vänta ett tag nu, för mitt eget välmående. För jag tror starkt på att om man fokuserar på att ta hand om sig själv kommer resten falla på plats också. 

Det finns en bok dock som jag kan gå tillbaka till och läsa stycken i just nu, min all time favorite Extremely Loud and Incredibly Close. Igenkänningen var så stark redan för flera år sen då jag läste den men nu har många av mina favoritcitat fått ännu större mening. Det är en helt fantastisk bok med otroligt vackert språk och känslosamma karaktärer. Kommer aldrig sluta prata om den. 

En dag blir stegen lättare. Baby steps.
Kommentarer

 1. Så ledsen att höra! Men som du säger, baby steps. Det blir ljusare till slut även om man verkligen inte kan tro det ibland <3

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt att höra! Lyssna på din kropp och ta hand om dig så kommer det att ljusna en dag.

  SvaraRadera
 3. Men åh vad tråkigt att det har blivit så. Hoppas att allt löser på ett bra vis för dig. Stor kram till dig!!!

  SvaraRadera
 4. Nej vad trist... :( Så brukar det vara, om man har annat som man går igenom så funkar lixom inte läsningen alls. Men läslusten kommer tillbaka, det gör den alltid!
  Det här är min nya blogg som du gärna får följa <3
  kram, Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här bevisar hur lite tanke jag sätter på bloggen just nu när jag först nu ser din kommentar :) och har inte märkt att du ändrat din blogg, kul nu har jag mycket att läsa ikapp :D kram på dig o trevlig helg <3

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

In my book bag

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek

Always have something to look forward to