Att förlora fiktiva vänner

Mitt hjärta orkar snart inte mer. Det har blivit krossat så många gånger den senaste månaden. Det började med Orange is the New Black. En av mina favoritkaraktärer was killed off och jag grät i flera omgångar. Sen lyssnade jag på en ljudbok och grät så mycket att jag inte kunde andas. Bokstavligen. Samma kväll såg jag sista avsnittet av Shooter och grät av frustration. Vilket fick mig att tänka på ljudboken. Skit.

Nu hade det gått nån vecka och jag hade hunnit bestämma mig för att försöka att läsa sånt som inte berör mig så hårt. Så jag läste Saga, tänkte att ett seriealbum inte kan vara så farligt. Då kom volym 7 och sparkade på hjärtat som precis hade rest sig.

Tur att mitt icke-fiktiva liv är amazing, roligt och fyllt med underbara människor och djur (katterna har fått så många pussar och kramar den här månaden), annars hade jag nog gått ner i världens höstdepression.


Kommentarer

 1. Jag har vägrat kolla på Orange is the new black ett tag nu eftersom jag inte förlåtit serien för en karaktärs död!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nära att jag också skulle ha slutat men jag fortsatte ändå. Om vi tänker på samma karaktär var sättet hen dog på så hemskt! Usch vad jag grät och var arg.

   Radera
  2. Är det i matsalen? Det kanske är säkert att fråga utan att spoila för någon annan :)

   Radera
  3. Jaa fy, vi tänker nog på samma. Hemsk scen.

   Radera
 2. Jag känner igen det där med att bli helt förkrossad av något som händer i en bok (eller film/tv-serie). Snacka om att man lever sig in i den då. Jag översätter just nu en bok som är så där hjärtslitande på några ställen och jag har faktiskt suttit och gråtit vid datorn vid några tillfällen. Dessutom måste jag läsa det några gånger till innan jag ör klar... Himla bra uttryck det där med att något sparkade på hjärtat! Det är ju precis så det känns ibland. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jobbigt att vara tvungen att gå igenom sorgen fler gånger. Jaa, visst känns det så :)

   Radera
 3. Åh nej.. jag har inte sett sista avsnittet av shooter. Shit nu vet jag att jag kommer gråta när jag ser det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gråter ibland för lite otippade grejer. Det blev lite känslosamt för mig då jag visste att det var sista avsnittet någonsin av serien som jag har tyckt mycket om.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Slutet på To Kill A Mockingbird och read alongen