Böcker jag vill läsa tack vare En förbannad podd

Min promenadkompis har i några veckor varit En förbannad podd och jag älskar verkligen den. Det spelar ingen roll om de pratar om böcker jag har noll intresse för eller böcker jag har läst, det är alltid lika intressant. Många boktips samlar jag på mig också. Här är fyra böcker som jag verkligen vill läsa efter att ha lyssnat på Katta och Sofia.Tala är guld är en "sick-lit" bok och jag brukar gilla den genren men har inte läst nåt på ett tag. Dumplin handlar om en överviktig tjej och hennes vardag med familj, vänner och kärlek. Cirkeln läser jag ju just nu och älskar. Har velat läsa den länge men det var podden som fick mig att till slut köpa den. Flickorna i parken fick inte precis några höga glädjetjut men när någon nämner "så kan den ju inte sluta" så blir jag jättesugen (mycket pga The Bunker Diary). Så den har jag köpt nu.

Någon annan här som har lyssnat på En förbannad podd ? Jag har fortfarande många avsnitt kvar av härligheten. 

Kommentarer

 1. Jag har inte lyssnat men nu känner jag att jag borde börja! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut :) det är en bra bredd på böckerna. De pratar om vuxenböcker, ungdomsböcker, barnböcker och seriealbum :D

   Radera
 2. Inte hört talas om den här podden faktiskt. Tack för tips.

  SvaraRadera
 3. Jag har lyssnat något avsnitt, men är just nu fast i en annan podd, What should I read next. Där får man också massor av härliga tips! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är det tvärtom. Jag lyssnade några avsnitt av What should i read next innan jag helt fastnade för En förbannad podd :D men jag gillar den engelska också!

   Radera
 4. Det är en av alla de poddar jag lyssnar på, men jag har egentligen inte fått så många böcker jag vill läsa just från deras podd. Fast Dumplin är en bok jag vill läsa.
  Andra poddar jag lyssnar på är Reading Women, Machete bokpodd, Lundströms bokradio men har tänkt att lyssna på What I should I read next och Book Riot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska kolla upp de du nämner, tack för tipsen !

   Radera
 5. Hurra vad glad jag blev av detta! Det är ju alltid lite av en risk att googla sin egen podd, men det är så himla kul när jag hamnar på sådana här inlägg. Tack snälla du! Hoppas vi fortsätter att inspirera dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att du hittade hit :) Tack själv för en underbar podd !

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Att skriva i böcker - yay eller nej ?

Skugga och svalka av Quynh Tran