onsdag 14 juni 2017

Och jag som ville visa dig något vackert som du skulle minnas för evigt

Satt och läste lokaltidningen på nätet idag och mitt bland alla stora artiklar med bilder och långa rubriker fanns en liten notis som mitt öga fastnade på. Ulf Stark blev 72 år gammal.

Ulf Stark är en av mina absoluta favoriter när det kommer till barnböcker och jag köper på mig allt jag hittar av honom. Min favorit av hans böcker är den fina När pappa visade mig världsalltet. Jag älskar hur pappan får lära sin son om stjärnorna och stiga i hundskit i samma andetag. Jag kommer läsa den här åt mina framtida barn om och om igen. Läs den ni också om ni inte redan gjort det.- Och jag som ville visa dig något vackert som du skulle minnas för evigt, sa han och fattade min hand. 
- Det kommer jag att göra också, sa jag. 


Vila i frid Ulf Stark 

2 kommentarer:

  1. Den här har jag helt missat, inte så konstigt kanske då jag endast läst Kan du vissla Johanna av Ulf Stark. Men ska absolut kolla upp denna, låter däremot som om man kan köpa denna på en gång utan att ens behövs bläddra i den för att se om den verkar bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa den är väl inte en av de mest kända, men riktigt fin. Jag har faktiskt inte läst Kan du vissla Johanna, bara sett filmen. Nu just är jag speciellt sugen på att läsa Dårfinkar och Dönickar eftersom jag älskade serien !

      Radera