fredag 3 februari 2017

Hvorfor ?

Många har frågat varför jag inte sett SKAM och jag har gång på gång fått förklara att jag vet att om jag såg serien skulle jag bli världens största fangirl. Och en sån orkar ju ingen höra på och allra minst umgås med i mer än 5 minuter.

Och här är jag nu. Ensam i mitt rum, lyssnar på 5 fine frøkner, ler som en tönt och gömmer mig för omvärlden. Jag visste ju det skulle hända, att serien skulle ta över mitt liv. Mina vänners Snapchat har fyllts av SKAM-snapps och min pojkvän har fått varna mig och sa att om jag pratar norska så slänger han ut mig. Därför har jag nu isolerat mig i mitt rum i några dagar framöver. För allas välmående.

Läsandet är pga detta fina problem obefintligt. Vill så gärna läsa ut Vinterfolket så jag får börja med Ordbrodösen men allt jag läser just nu får norsk brytning i mitt huvud så det måste jag få bort innan jag kan fokusera på läsningen.


Och såklart vill jag har Vilde i säsong 4 !

4 kommentarer:

 1. Vinterfolket är utgiven av förlaget Bazar, som ligger i Norge, så den norska brytningen är ju inte alldeles fel där. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken toppenpoäng ! Ska tänka på det :D

   Radera
 2. Jag blev intervjuad av Sveriges Radio i måndags. Mitt mantra på vägen dit var "Prata långsammare än vanligt, drick vatten, prata inte fejknorsk!". Det gick bra. Glad att du ser fram emot Ordbrodösen <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag förstår dig precis ! Ett par gånger har jag velat hälsa "hallaa" åt mina vänner men jag har kunnat hålla mig hittills :)

   Radera