tisdag 28 juni 2016

Vad jag verkligen vill läsa just nu

Läste ut The Perks of Being a Wallflower igår och såg precis filmen. Min flummiga recension kommer upp här på bloggen så småningom.

Nu till det roliga, att välja nästa bok att läsa. Problemet är att boken jag just nu allra helst vill läsa är en bok som jag inte äger. Nämligen den här.


Har inte varit så intresserad av den här serien tidigare men nu fick jag sånt sug efter första boken ! Måste springa in på biblioteket imorgon och se om den skulle finnas där. Åtminstone så jag kan påbörja den tills jag köper den själv. För såklart måste jag äga den. 

Ni som har läst den, vad tyckte ni ? 

4 kommentarer:

 1. Åh, älskar den här serien! Men vill bara säga att du verkligen bör läsa den på engelska. Så om du hittar den på annat språk på biblioteket så LÅNA DEN INTE!!!! Pga så mycket bättre på engelska. Jag brukar försöka sälja in hela boxen med dessa till de kunder som kommer till butiken och vill köpa den första. Lyckas i typ 7 fall av 10 i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra att du skrev detta ! Jag har precis läst igenom alla recensioner jag kunde hitta för att se vilket språk jag borde läsa på ! Utan större framgång.. så tack ! föredrar ju också originalspråket dessutom :D beställer hem boxen direkt !

   Radera
 2. Jag gillar den mycket! :) Den var inte riktigt vad jag hade förväntat mig men ändå bra. Borde fortsätta på de andra två snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter ju lovande :D jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig så hoppas jag gillar den :)

   Radera