söndag 22 september 2019

Livstecken

Hösten ändå. Jag mår absolut som bäst när det börjar bli mörkare, svalare, mysigare. Höstregnet ger mig ett lugn som få saker ger mig. Så sakta men säkert börjar jag känna igen mig själv efter en lång och tung sommar.

Jag har fått konstatera att för mig betyder läsningen att jag är frisk, både psykiskt och fysiskt, och det blir en ond cirkel när läsningen uteblir. Men jag vill inte tvinga mig själv och jag är inte riktigt där ännu. Och det är jag okej med. Jag är okej med att det tar tid att lära känna sig själv på nytt och att hitta en ny vardag.

Men sålänge jag väntar på läslusten får ni jättegärna tipsa mig om era bästa läsupplevelser i år. Vilka böcker har jag missat när jag varit borta ? Och vilka böcker har du högst upp på höstens must read lista ? 8 kommentarer:

 1. du ska läsa Christina Lindströms nya "Välj mig" och Linda Åkerströms "Hej då, vi ses väl?". Kommer inte riktigt ihåg din inställning till tegelstens-fantasy, men om du gillar sånt så plocka upp "Skärvor av en brusten värld" av Mattias Kuldkepp. Och så klart Anna Jakobsson Lunds "Blynätter" men den vet jag att du kommer att läsa. Jag var testläsare och ser jättemycket fram emot att läsa den putsade versionen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen, ska kolla upp dem! När det gäller tegelstens-fantasy så gillar jag det jättemycket men läser det allt för sällan. Ser också jättemycket fram emot Blynätter!

   Radera
 2. Små eldar överallt av Celeste Ng. Så bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag sett lite överallt men är inte desto mer insatt i vad den handlar om. Ska kolla upp, tack för tipset :)

   Radera
 3. Made You Up var verkligen en bra läsupplevelse för mig. Även Prästgårdens hemlighet! Perfekt i höstmörkret :). Jag ser fram emot att ta mig an fler böcker från mina hyllor i höst, någon King och Koontz!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Made You Up har jag länge velat läsa också! Åh, den andra måste jag kolla upp, låter mysig! När man har lust att läsa hyllvärmare ska man passa på, det är inte alltid det händer :D

   Radera
 4. Pumpkinheads är både snygg och mysig, rekommenderar som höstläsning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa den behöver ja absolut läsa! Måste göra en bokbeställning snart :D

   Radera